Vacante

#planificare City Break #city-break

6 sfaturi care va vor ajuta sa planificati un City Break perfect

City break-urile reprezinta o ocazie excelenta prin care sa evadati intr-un oras plin de viata. Indiferent ca optati pentru o noapte sau doua, ori chiar un weekend prelungit, un city break este o escapada grozava. Desigur, acest lucru presupune o planificare inteligenta, din timp. Un city-break bine ales si planificat, poate face o reala diferenta, spre deosebire de unul ales la intamplare. Daca doriti sa va asigurati ca veti merge intr-o minivacanta fantastica, planificarea este cruciala. Asigurati-va ce stiti ce vreti sa vizitati si sa faceti

Primul pas in planificarea oricarui city break este sa intelegeti exact ce va doriti de la el. Daca nu ati mai fost niciodata intr-un city break, atunci asigurati-va ca stiti unde ati dori sa mergeti. Ce doriti sa vedeti? La ce activitati ati dori sa luati parte? Vreti sa explorati istoria, cultura si arhitectura zonei sau doar sa va relaxati la plaja? 

Odata ce v-ati dat seama ce doriti sa experimentati, veti putea sa va reduceti optiunile de cazare si transport, atunci cand achizitionati bilete avion. Fie ca vreti sa iesiti in cluburi, sa mergeti la cumparaturi, sa vizitati obiective turistice sau pur si simplu sa va relaxati, este bine sa aveti o idee clara despre ceea ce va doriti. 

Alege o destinatie care se potriveste cu stilul dumneavoastra

Odata ce ati decis ce tip de minivacanta doriti, ganditi-va la locul pe care ati vrea sa il vizitati. Alegeti un loc pe care va doriti cu adevarat sa-l vizitati. S-ar putea sa doriti sa calatoriti intr-o tara romantica. Dar, s-ar putea sa doriti, de asemenea, sa experimentati o cultura complet diferita. Daca preferati sa fiti inconjurat de natura, atunci ati putea sa va indreptati spre o destinatie cunoscuta pentru spatiile vaste verzi. Poate ca sunteti un fan al artei, al arhitecturii, al istoriei sau al muzicii. Oricare ar fi pasiunea dumneavoastra, veti gasi un city break care sa se potriveasca propriei personalitati.

Consultati motoarele de cautare de zboruri inainte de calatorie

Verificati site-urile motoarelor de cautare pentru zboruri inainte de a pleca, pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune oferte posibile. Uneori, zborurile se pot epuiza cu saptamani inainte, asadar merita sa le rezervati cat mai curand posibil. In cadrul unei platforme pentru cautare zboruri, veti avea posibilitatea sa alegeti bilete avion Bucuresti sau din orice alt oras din tara. 

Desi majoritatea companiilor aeriene ofera zboruri la preturi rezonabile, veti pierde mult timp cautand pe fiecare site in parte zborul potrivit. Din fericire, motoarele de cautare, precum platforma eSky, va vor ajuta sa verificati site-urile companiilor aeriene, pentru a gasi cele mai bune oferte. Veti putea compara rapid preturile si alege cea mai avantajoasa oferta. 

Revervati din timp cazarea

Este intotdeauna bine sa rezervati cazarea din timp, pentru a beneficia de un sejur confortabil. Pentru a simplifica procesul calatoriei, in cadrul motorului de cautare zboruri, veti avea posibilitatea alegerii pachetului Zbor+Hotel, perfect pentru o astfel de ocazie. Este un pachet de calatorie predefinit, cu include atat zborurile, cat si cazarea. In acel fel, nu veti fi nevoiti sa planificati pe cont propriu aranjamentele de calatorie. Cu ajutorul categoriile speciale si filtrelor de sortare, veti putea adapta pachetul, astfel incat sa se potriveasca propriilor nevoi. 

Gasiti optiuni de transport convenabile

Daca intentionati sa vizitati mai multe destinatii, ar fi bine sa va ganditi sa inchiriati o masina. Acest lucru ar putea fi mai ieftin decat sa luati taxiuri si veti avea mai multa libertate de miscare. In cadrul motoarelor de cautare zboruri, exista posibilitatea de a selecta si compara cu usurinta ofertele companiilor de inchiriere, din orasul ales pentru city break. Veti putea rezerva in siguranta masina care vi se potriveste cel mai bine.

Impachetati inteligent

Intotdeauna este bine sa impachetati cu intelepciune cand calatoriti. Atunci cand pregatiti bagajul, tineti cont de ceea ce aveti nevoie, unde mergeti si cat timp intentionati sa stati. Luati intotdeauna suficiente haine pentru sejurul dumneavoastra, mai ales daca vizitati un loc rece. Aduceti pantofi confortabili, crema de protectie solara si un spray impotriva insectelor. Nu uitati sa verificati prognoza meteo pentru destinatia pe care intentionati sa o vizitati.

Bucurati-va de city break-ul ales. Fie ca pur si simplu doriti sa va luati o vacanta sau doar vizitati un obiectiv turistic, bucurati-va de fiecare moment al calatoriei dumneavoastra. Calatoriile pot fi stresante si coplesitoare, dar odata ce renuntati la stres si va relaxati, veti profita la maximum de intreaga experienta. 

FOTO: esky.ro

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Top

Cauta-ti perechea