Vacante

#vila sarah jessica parker #sarah jessica parker #vacanta

Sarah Jessica Parker si-a inchiriat vila. Preturi de nimic pentru doua nopti de cazare!

Celebra actrita din Sex and the City, Sarah Jessica Parker si-a inchiriat vila. Preturile pentru doua nopti de cazare sunt modice. Si le poate permite oricine!

Vila este situata in New York, in Hamptons, Long Island. Orine poate inchiria vila pentru nici 20 de euro pentru doua nopti de cazare. Mai exact, doritorii trebuie sa scoata din buzunare 19,98 de dolari.

Suma nu este deloc intamplatoare, avand legatura cu anul 1998, an in care actrita s-a lansat in celebrul rol Carrie Bradshaw, din Sex and the City.

Inchiriera vilei pentru suma modica este felul actritei de a le multumi fanilor sai pentru sustinere, a scris Sarah Jessica Parker pe Instagram.

Inchirierea conacului contra unei sume derizorii este modalitatea ei de a le multumi fanilor pentru sustinere, a transmis Parker intr-o postare pe Instagram.

Turistii care s-au cazat aici au avut acces la unele dintre cele mai private plaje din zona si au putut admira garderoba de invidiat a actritei, dar si pantofi de creatie proprie.

Casa decorata in stilul anilor '40 a putut fi rezervata pe Booking, pe data de 23 august, pentru weekendul 26-28 august.

Cei care s-au bucurat de acest weekend de poveste au beneficiat de:

- Un frigider aprovizionat cu unele dintre gustarile preferate ale actritei
- un bar complet aprovizionat cu cocktailuri artizanale Thomas Ashbourne
- O pereche de pantofi SJP by Sarah Jessica Parker
- Rezervari la Nick & Toni’s si Lobster Roll
- Transport la si de la activitati
- O zi de plaja cu toate cele necesare
- O vizita la Amber Waves Farm
- O sesiune de shopping in Piata Amagansett

 

FOTO: catine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vacante-calatorii

Cauta-ti perechea