Vedete din Romania

#gest disperat #oana lis #viorel lis

Oana Lis, gest disperat! Ce a facut pentru Viorel Lis: „Ca o femeie pe interes ce sunt”

Ajuns la 78 de ani, varsta pe care a implinit-o in primavara, Viorel Lis pare ca trece prin momente grele.

 

Potrivit unui anunt facut de Oana Lis, sotia lui, pe retelele de socializare, fostul primar al Capitalei nu se mai poate deplasa singur si are nevoie de un carucior.

„Azi mi-am lasat verigheta la amanet, ca sa pot sa-i cumpar de urgenta un carucior cu rotile lui Vio, ca o femeie pe interes ce sunt, cum vorbea lumea... #deciziideviata”, a scris Oana Lis in dreptul unei fotografii prin care arata ca este cu verigheta in mana, in fata unui amanet.

„Batranetea nu iarta pe nimeni. E greu, dar trebuie sa trecem prin toate”, a scris apoi Oana Lis pe Facebook. Mai mult decat atat, sotia lui Viorel Lis a spus pe celebra retea de socializare ca lumea poate sa-i trimita bani pentru recuperarea fostului primar: „Pentru toate exista un inceput. Si un sfarsit. Calatoria conteaza. Si sa ai sufletul impacat ca ai facut tot ce ai putut. Va multumim pentru mesaje. Maine imi fac curaj si postez contul, pentru cine doreste si poate dona pentru recuperarea lui Vio. Stiu ca e greu la aproape toata lumea acum si e o perioada dificila si imi e rusine si jena sa cer ceva in aceste conditii din ziua de azi. Stiu ca unii ma vor judeca, altii ma vor ajuta. Nu-mi place sa cersesc, dar cand te ajunge disperarea si de tine depinde viata altcuiva neajutorat, treci peste toate si faci totul posibil”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului