Cum sa...

# truc zahar #caserole #pete #zahar

Trucul cu zahar pentru a indeparta petele de pe caserole

Cu siguranta ti s-a intamplat sa faci o curatenie profunda in casa, asa ca a venit momentul sa speli frigiderul si sa scoti recipientele cu mancare pe care le-ai depozitat de mult timp, dar atunci iti dai seama de tristul adevar: caserolele tale sunt atat de patate incat nu crezi ca vei mai putea sa le cureti vreodata. Nu trebuie sa te grabesti sa le arunci la gunoi, caci te vom invata un truc care te va ajuta sa le faci ca noi.

 

Veti avea nevoie de:

Zahar

Sapun lichid pentru vase

Gheata

Pas cu pas:

Spalati caserola pentru a indeparta reziduurile mari de murdarie. Se toarna cateva linguri de zahar astfel incat sa acopere intreaga baza. Adaugati un strop de detergent de vase. Se amesteca cele doua ingrediente impreuna si se intinde

Adaugati cateva cuburi de gheata. Se acopera recipientul si se agita bine. Se lasa sa stea timp de 5 minute pentru a permite grasimii sa fie absorbita de zahar si sapun. Dupa acest timp, puteti spala recipientul de plastic ca de obicei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea